Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Robotporszívó Samsung Jet Bot AI+ VR50T95735W/GE

581 990 Ft
Ár kóddal együtt "XMAS3"

599 990 Ft ÁFA-val

629 990 Ft A beszállító által ajánlott ár.
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 581 990 Ft

Raktáron 1-2 db

Jótállás 24 hónapok

Szállítás Ingyenes

Elküldjük ma

Áru kódja: 104500

Termékleírás

 • Magas akár 99,99% -os szűrési hatékonyságot
 • AI mesterséges intelligencia 3D tárgyfelismeréssel
 • Automatikus higiénikus szennyeződés-ürítés
 • Intelligens mozgás LIDAR lézer navigációval
 • A háztartás valós idejű megfigyelésének lehetősége
 • Erőteljes porszívózás a felület típusa alapján
 • Inverteres motor a hosszú élettartamért
 • Nagyon hatékony velúrkefe öntisztító technológiával
 • Valós idejű tisztítási állapot Wifi-n keresztül
 • Autonóm vezérlés a SmartThings segítségével

Samsung Jet Bot AI+ VR50T95735W/GE robotporszívó bemutatása

A Samsung Jet Bot AI+ VR50T95735W/GE robotporszívó a lézeres navigáció + 3D kamera, a nagy szívóteljesítményű 170 W, az 5 rétegű szűrőrendszer és a Li-Ion akkumulátor mellett számos fejlett funkciót és intelligens érzékelőt is kínál, amelyek garantálják a leghatékonyabb és legbiztonságosabb háztartási tisztítás. Ide tartoznak olyan funkciók, mint a szőnyegészlelés, az object recognition, a patrol mode és a home monitoring. Lehetőség van arra is, hogy távolról vezérelje a robotot mobilalkalmazáson keresztül, vagy beállíthat egy takarítási tervet. A robot tartalmaz egy önürítő hulladékállomást is, amely még hatékonyabbá teszi a tisztítást.

Intelligens porszívózás tárgyfelismeréssel

Takarítson hatékonyan és biztonságosan. A Jet AI Object Recognition technológia azonosítja, értékeli és feltérképezi a különféle típusú tárgyak és bútorok elhelyezését*. A Jet Bot porszívó így könnyen feltakarítja még a körülöttük lévő területeket is és biztonságos távolságot tart a törékeny tárgyaktól vagy minden olyan tevékenységtől, amely esetlegesen veszélyes lehet**.

* Példák tárgyakra: légkondicionáló (álló típus), hűtőszekrény, TV, mosógép/szárító, légtisztító, gőzfiók, kanapé, ágy, könyvtár, íróasztal, hűtőszekrény, mosogatógép, elektromos vezeték, törülköző/zokni, bögre, pohár, üveg, tál, váza.

** A tárgyfelismerést befolyásolhatja a tárgy alakja vagy a környező körülmények.

Intelligens porszívózás tárgyfelismeréssel

Kerülje az apró akadályokba való elakadást

Biztosítsa a háztartás tökéletes tisztaságát anélkül, hogy ellenőriznie kellene az akadályokat az egyes helyiségekben. A Jet Bot 3D érzékelője pontosan széles területet vizsgál egy 3D mélységű kamera segítségével. Láthatja a szoba elrendezését és az esetleges akadályokat, beleértve a kicsi és keskeny tárgyakat, például az 1 centiméter vastag kábeleket is.

* Akár 1 méter távolságig, vízszintes látómező: 60°, függőleges látómező: 40°.

** 1 cm széles, 1 cm magas és 1 cm mély tárgyakig.

Kerülje az apró akadályokba való elakadást

Pontos navigáció és hatékony tisztítás

Tisztítsa meg otthonát hatékonyabban és alaposabban. A porszívó kiszámítja a helyzetét és optimalizálja a pályát. A LiDAR érzékelő pontosan követi a Jet Bot helyzetét a szoba beolvasásával* és a távolságra vonatkozó információk gyűjtésével. A porszívó így hatékonyan mozog, és gondoskodik otthonának nagy részéről.

* 360°-os szkennelés 6 méteres alapterületen, 10 fordulat/másodperc sebességgel.

** Hasonlóan kialakított szobákban, mint ahogy a való életben lenne, az átlagos Samsung VR7000M porszívóhoz képest.

Pontos navigáció és hatékony tisztítás

Automatikus higiénikus szennyeződés-ürítés

Használja ki a praktikus és higiéniai lehetőséget, hogy a portartályt 1-3 hónaponta kell üríteni*. A porszívózás után a robotporszívó automatikusan visszatér az ürítési állomásra, amely az „Air Pulse” technológia segítségével távolítja el a port**. A többrétegű szűrőrendszer ezután még a legfinomabb porszemek akár 99,999%-át is fel tudja fogni.

* A háztartásban lévő por mennyiségétől függően változhat.

** Az eredmények az alkalmazástól függően eltérőek lehetnek. A port és a szőrt a szűrőrácsban nem kell ciklusonként eltávolítani.

*** A belső teszteléstől függően, Max üzemmód használata esetén, az IEC62885-2 Cl szerint. 5.11. Az eredmények az alkalmazástól függően eltérőek lehetnek.

Automatikus higiénikus szennyeződés-ürítés

Az extra szűrés gondoskodik a tiszta levegő kifújásáról

Fújjon ki tiszta levegőt a fejlett 5 rétegű szűrőrendszerrel. A levegő áthaladása közben a rácsszűrő felfogja a nagy porszemeket. A kisebbeket ezután felfogja a Jet Cyclone rendszer, ami egy szivacs és porszűrővel, ami után a finom porrészecskék szűrője van soron. A mikroszkopikus porszemek akár 99,99%-át* is felfogja, beleértve a 0,5–4,2 µm-es részecskéket is.

* A belső teszteléstől függően, Max üzemmód használata esetén, az IEC62885-2 Cl szerint. 5.11. Az eredmények az alkalmazástól függően eltérőek lehetnek.

Az extra szűrés gondoskodik a tiszta levegő kifújásáról

Könnyen mosható és üríthető a portartály

Tartsa a portartályt teljesen tisztán, higiénikusan és szükség esetén könnyen ürítse ki. A 0,2 l térfogatú portartály minden része teljesen mosható, így tökéletes tisztaságban és kiváló higiéniai állapotban tarthatja őket.

Könnyen mosható és üríthető a portartály

Hatékony tisztítás gond nélkül

Tisztítsa meg otthonát hatékonyabban az állandóan erős szívással a digitális inverteres motornak és a többszintű Jet Cyclone rendszernek köszönhetően. A rendkívül hatékony kefe minden típusú padlót tisztít, beleértve a szőnyegeket és a parkettát is.

Hatékony tisztítás gond nélkül

Hosszan tartó szívóerővel tisztít

A Jet Bot tisztább levegővel és tartós szívóerővel örvendeztet meg a rendkívül hatékony többszintű Jet Cyclone rendszerrel. Felfogja a nagy porrészecskéket az első kamra rácsszűrőjében. A második kamra 8 különálló levegősugárral rendelkezik, amelyek megfogják a kis porszemcséket is, ami segít csökkenteni a szívóerő esetleges elvesztését a szűrők porszívózás közbeni eltömődése miatt.

Hosszan tartó szívóerővel tisztít

Automatikus szívóerő beállítás

Porszívózza fel a kemény padlókat és szőnyegeket igazán alaposan. A Jet Bot intelligens szívóteljesítmény-beállítása érzékeli a felület típusát és a rajta lévő por mennyiségét. Ezután automatikusan beállítja a szívóerőt és alaposan megtisztítja. A helyzetnek megfelelően növeli a szívás intenzitását, amely alkalmas például a szőnyeg mély tisztítására.

* Az Intelligent Power Control funkció csak az Smart módban érhető el.

Automatikus szívóerő beállítás

Hatékony tisztítás minden padlótípuson

Tisztítsa hatékonyabban a szőnyegeket és a kemény padlót, felesleges összegabalyodás nélkül. A rendkívül hatékony robotporszívónak a keféi finom szálakkal vannak ellátva antisztatikus ezüsttel belátva. A rendkívül hatékony kefetisztító technológia elősegíti a hajszálak összegabalyodását és sokáig tiszta marad.

Hatékony tisztítás minden padlótípuson

Válassza ki a helységet és a tilos zónákat

Maximalizálja a hatékonyságot és időt takaríthat meg, ha kiválasztja a megtisztítandó területet a Select & Go segítségével. A Jet Bot felismeri a szobákat és szelektíven tisztítja őket, biztosítva, hogy otthonát gyorsan és hatékonyan takarítsa.

Kerülje az értékes bútorokat, bizonyos helyiségeket vagy más választott területeket. A SmartThings* segítségével "no-go zónákat" az otthoni térképen kiválasztva. Ezek megakadályozzák, hogy a robotporszívó fizikai korlátok létrehozása nélkül lépjen be a kijelölt területekre.

*elérhető Android és iOS eszközökön. Wi-Fi összeköttetés és Samsung fiók szükséges.

Válassza ki a helységet és a tilos zónákat

Egyszerű irányítás a mobil alkalmazással

Bármikor és bárhol irányíthatja és felügyelheti Jet Boot rendszerét a továbbfejlesztett Wi-Fi vezérlőkkel. A SmartThings* segítségével távolról ütemezheti a kiválasztott helyiségek takarítását, vagy virtuális tiltott zónákat állíthat be. A Jet Live segítségével valós időben is nyomon követheti a tisztítási állapotot, és megtudhatja, hol történik a tisztítás.

*elérhető Android és iOS eszközökön. Wi-Fi összeköttetés és Samsung fiók szükséges.

Egyszerű irányítás a mobil alkalmazással

Távúton ellenőrizze a háztartását és a házi kedvenceit

Tudja meg, mi történik otthonában, amikor távol van. A Jet Bot porszívó elülső kamerája lehetővé teszi a videó valós idejű megosztását a SmartThings alkalmazással*. Patrol módban könnyen és bármikor ellenőrizheti otthonának állapotát. Támogatja az E2EE** technológiát, így a videó biztonságosan titkosított, és csak a jóváhagyott ember tekintheti meg.

*elérhető Android és iOS eszközökön. Wi-Fi összeköttetés és Samsung fiók szükséges.

**End to End Encryption titkosítás.

Távúton ellenőrizze a háztartását és a házi kedvenceit

Megfigyelni a takarítás on-line

Tudja meg, hogyan teljesít a Jet Bot a SmartThings* valós időben. A Live Cleaning Report funkcióval bárhonnan gyorsan megtudhatja, hol van a porszívója. Látni fogja, hogy mely helyiségekben történik a munka és szüneteltetni vagy törölni is tudja a folyamatban lévő takarítást. Megtekintheti a tisztítási előzményeket is.

*elérhető Android és iOS eszközökön. Wi-Fi összeköttetés és Samsung fiók szükséges.

Megfigyelni a takarítás on-line

Műszaki adatok

 • Modell: Samsung Jet Bot AI+ VR50T95735W/GE
 • Szín: fehér
 • Navigáció: lézeres +  kamera (3D navigáció + LiDAR technológia)
 • Processzor: CPU – négymagos R18, Intel Movidius Myriad X
 • Max. teljesítmény: 170 W
 • Méretek: 30,5 x 13,65 x 32 cm / méret a töltőállomással együtt - 30,5 x 52,5 x 45 cm
 • Tömeg: 4,4 kg / Tömeg a töltőállomással együtt 9,5 kg
 • Akkumulátor: Li-Ion 21,6 V
 • Üzemidő: 90/60 perc
 • Hangerő: 74 dB
 • Hulladék önkiürítési állomás: igen
 • Szűrés: mosható szűrő, fine dust szűrő
 • Támogatott felületek: kemény padló (hajópadló, járólap, linóleum) és szőnyeg
 • Takarítás időzítő: igen
 • Szőnyegérzékelés: igen
 • Object Recognition: igen
 • Patrol Mode: igen
 • Home Monitoring: igen
 • Hangsegéd támogatás: Bixby, Alexa, Google Assistant
 • Porzsák kapacitása: 0,2 l
 • Hulladék önkiürítési állomás kapacitása: 2,5 l
 • Telefonos vezérlés: igen
 • Alkalmazás neve: SmartThings - Android / iOS

Csomagolás tartalma

 • Samsung Jet Bot AI+ VR50T95735W/GE 1x Samsung Jet Bot AI+ VR50T95735W/GE
 • Töltő- és önkiürítési állomás 1x Töltő- és önkiürítési állomás
 • Porzsák az önürítő állomáshoz 2x Porzsák az önürítő állomáshoz
 • Motor előtti szűrő 2x Motor előtti szűrő
 • Finom porrészecske-szűrő 1x Finom porrészecske-szűrő
 • Mágnesszalag 1x Mágnesszalag
 • Használati útmutató 1x Használati útmutató

Az Ön kérdései

Kérdés behelyezése

Termékértékelések

0%

0%

0 értékelés

 • 0× 100%
 • 0× 80%
 • 0× 60%
 • 0× 40%
 • 0× 20%

0 % ember ajánlja a terméket

Saját vélemény hozzáadása

Saját értékelés hozzáadása

Bezár

Írja meg az előnyöket és hátrányokat, mindegyik pontot egy sorba Hagyja üresen, ha nem jut eszébe semmi.

Összesített értékelés Az értékelések száma: 74

Kiegészítők

A terméket bekerült a kosárba

Bezár

Kosárba

INGYENES házhozszállítás!

Termék hozzáadva az összehasonlításhoz

Bezár

Mindet összehasonlítani