Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Álló porszívó Samsung Jet 90 complete VS20R9046T3/GE

278 890 Ft
Akciós ár
Éppen ma!

293 900 Ft ÁFA-val

231 417,3 Ft ÁFA nélkül

Raktáron 1-2 db

Jótállás 24 hónapok

Szállítás Ingyenes

Elküldjük ma

Áru kódja: 104503

Termék leírása

 • 99,999%: többrétegű szűrőrendszer
 • Erőteljes porszívózás 200W szívóteljesítménnyel
 • Z-Station töltőállomás két akkumulátor kényelmes töltéséhez
 • Akár 60 perc porszívózás + az üzemidő egyszerű meghosszabbítása egy második akkumulátorral
 • Hosszú élettartamú digitális inverteres motor
 • Könnyen tisztítható és mosható tartály
 • Teleszkópos porszívócső
 • Tartozékok széles választéka

A Samsung Jet 90 complete VS20R9046T3/GE bemutatása

A Samsung Jet 90 complete tökéletes segítő az egész lakás vagy ház folyamatos takarításában. A 2 az 1-ben funkciónak köszönhetően álló és kézi porszívóként is dolgozhat vele. A kézi porszívóval a legkisebb nehézségek nélkül távolíthatja el a sarkokban lévő szennyeződéseket. Ha a leggyakrabban tisztítandó felület szerint szeretne porszívót választani, a Samsung álló porszívó szinte minden padlótípusra - szőnyegre, kemény padlóra, puha felületre, kárpitra, linóleumra, fapadlóra és laminált padlóra - alkalmas. Hatalmas előnye, hogy könnyen eltávolítja a kutya- vagy macskaszőrt. Szűrés szempontjából nagy hatékonyságú szűrőt, mikroszűrőt, mosható szűrőt és habszűrőt telepítettek a készülékbe. Az áramellátásról akkumulátor gondoskodik, így nem kell állandóan konnektorokat keresnie. Ez a Li-ion akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 60 perces üzemidőt is képes biztosítani. Teljes feltöltése legfeljebb 3,5 órát vesz igénybe.

A Samsung Jet 90 complete VS20R9046T3/GE bemutatása

Erőteljes takarítás

Porszívózzon hatékonyan különböző típusú padlókat a maximális szívóteljesítménynek köszönhetően. A digitális inverteres motor akár 200 W* szívóteljesítményt is képes produkálni. A légrendszer aerodinamikus kialakítása szintén optimalizálja a légáramlást, míg a többciklonos légszűrés a finom porszemcséket is felfogja.

*Az IEC62885-2 Cl. 5.8 szabvány szerint vizsgált szívóerő, a tartozék bemeneténél, kiegészítők nélkül, Max üzemmódban. A vizsgálatokat az SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH társaság végezte.

Erőteljes takarítás

Erős szívóteljesítmény

Tisztítsa meg otthonát hatékonyabban akár 200 W* szívóteljesítménnyel! A digitális inverteres motor optimalizálja a légáramlást az ultrahanggal hegesztett lapátok segítségével. Ez akár 550 W** energiafogyasztást is jelenthet, magas szintű energiahatékonyságot biztosít, és akár 200 W* szívóteljesítményt generál.

*Az IEC62885-2 Cl. 5.8 szabvány szerint vizsgált szívóerő, a tartozék bemeneténél, kiegészítők nélkül, Max üzemmódban. A vizsgálatokat az SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH társaság végezte. **Az IEC60335-1 Cl. 10 szabvány szerint végzett belső vizsgálatok alapján.

Erős szívóteljesítmény

Extrém szívóerő

Élvezze a tisztább levegőt és a kiváló szívóteljesítményt a rendkívül hatékony, többciklonos Jet Cyclone kialakításának köszönhetően. A levegő optimális útja csökkenti a légellenállást, a 9 ciklon a 27 légbeömlővel pedig minimalizálja a szívási veszteséget. A porszívóba beszívott finom port szintén felfogja.

*Az IEC62885-2 szabvány 5.9. osztálya szerinti belső vizsgálatok alapján, a Samsung VS80N8014KR/EN porszívóhoz viszonyítva.

Extrém szívóerő

Hatékony a szőnyegeken

A percenként 3750 fordulatra képes Turbo Action kefe a szőnyegeken és a kemény padlókon egyaránt elkapja a finom porszemcséket. 180°-os forgófej könnyedén változtathat irányt, és minden sarkot megtisztít. A forgó dobot egyetlen kattintással leveheti és egyszerűen karbantarthatja.

*Belső tesztelés alapján a Min., Mid. és Max. üzemmódok használatával. Az eredmények az egyéni használat függvényében eltérhetnek.

Hatékony a szőnyegeken

Tiszta levegőt enged ki

Engedje ki a tiszta levegőt a többrétegű szűrőrendszer segítségével, amely a por 99,999%-át* felfogja** és csökkenti az allergének mennyiségét***. A fő ciklon- és a fémhálós szűrő a nagy porszemcséket, majd a Jet Cyclone rendszer és a mikroszűrő a finom port, a finom porszűrő pedig a mikroport fogják fel.

*Az IEC 62885-2, CL.5.11 szabvány szerint tesztelve az SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH társaság által, Max. üzemmódban. Az eredmények a tényleges használat függvényében eltérhetnek. **A 0,5 és 4,2 µm közötti részecskeméretre vonatkozik. ***A BAF (British Allergy Foundation) által kiállított Allergy UK Seal of Approval jóváhagyás alapján.

Tiszta levegőt enged ki

Takarítson akár egy órán keresztül

Élvezze az újratöltés nélküli hosszú tisztítási időt! A nagy hatékonyságú (3000mA*) akkumulátor akár 60 percig** is képes fenntartani a szívóerőt. Ráadásul könnyedén kiveheti és kicserélheti egy tartalék akkumulátorra***, ezzel akár 120 percre is meghosszabbítható az üzemidő. Az akkumulátor emellett akár 500 cikluson keresztül**** is megtartja eredeti teljesítményének a 70%-át.

*A 3000 mA kapacitás az akkumulátorcellák teljes kapacitását veszi alapul, de a jobb élettartam érdekében 2850 mA-re van korlátozva. **A feltüntetett üzemidő a minimális teljesítményszintre vonatkozik, nem motorizált tartozék csatlakoztatásával. ****A feltüntetett üzemidő a minimális teljesítményszintre vonatkozik, nem motorizált tartozék csatlakoztatásával. Az eredmények a felhasználás függvényében eltérőek lehetnek. *** A kiegészítő akkumulátor külön tartozékként vásárolható meg. ****A 70%-os kapacitást 5 év használat után, 100 ciklus/év használat mellett, az akkumulátorcsomag kapacitása szerint (2850 mA) tartja meg. 1 ciklus: az akkumulátor teljes kihasználása a teljes feltöltéstől. Az eredmények a felhasználás függvényében eltérőek lehetnek. Belső tesztelés alapján.

Takarítson akár egy órán keresztül

Ergonomikus töltő

A "Z Station" töltőállvány segítségével könnyebben tárolhatja és töltheti porszívóját. A 7 fokos dőlésszög megkönnyíti a porszívó leparkolását és kivételét. Különálló, vékony kialakításának köszönhetően bárhol elhelyezheti. A kettős töltőadapterek két akkumulátort* is képesek feltölteni mindössze 3,5 óra alatt**.

*A további akkumulátor külön vásárolható meg opcionális tartozékként. **Belső tesztelés alapján, az akkumulátor töltése 0% és 100% között történt. Az eredmények az egyéni használat függvényében eltérhetnek.

Ergonomikus töltő

Tartsa ellenőrzés alatt pusztán a tekintetével

A beépített digitális kijelzőnek köszönhetően meggyőződhet arról, hogy porszívója mindig optimálisan működik. Intuitív módon ellenőrizheti a készülék állapotát, például a teljesítményszintet vagy a használatban lévő kefetípust. A készülék figyelmezteti, ha probléma van a kefével vagy esetleg dugulás történt. A működtetése és karbantartása így a lehető legkényelmesebb.

Tartsa ellenőrzés alatt pusztán a tekintetével

Teljesen mosható hulladékgyűjtő tartály

Ürítse ki könnyedén a porszívót és tartsa higiénikusan tisztán a porgyűjtő tartályt. A 0,8 literes porgyűjtő tartály, beleértve a többciklonos rendszert is, teljesen mértékben mosható, így mindig tisztán és frissen tarthatja őket. Könnyen kivehető a porszívócső leválasztása nélkül is.

Teljesen mosható hulladékgyűjtő tartály

Könnyed takarítás

Tisztítsa meg könnyedén otthonát az egyszerű vezérlésnek és mozgatásnak köszönhetően! A könnyű szerkezet maximális használhatóságot biztosít, és csökkenti a csuklókra nehezedő terhelést. Ezenkívül a teleszkópos cső hossza 4 fokozatban állítható a maximális ergonomikus kényelem elérése érdekében. Így Ön valóban könnyedén takaríthat az egész házban vagy lakásban.

Könnyed takarítás

A kemény felületek tisztításának lehetősége

Szabaduljon meg a kemény padlókon és a résekben lévő finom portól az antisztatikus ezüstszálakkal szőtt Soft Action kefe segítségével. A 180°-ban forgatható fej lehetővé teszi az összes sarok megtisztítását. Megakadályozza a háziállatok szőrének összegabalyodását is. A dobot egyetlen kattintással levéve könnyedén karbantarthatja.

A kemény felületek tisztításának lehetősége

Kemény felületek felmosása – opcionális tartozék

Az opcionális forgóseprővel könnyebben tisztán tarthatja kemény padlóit. A kettős nedves forgó párnái lehetővé teszik a hatékonyabb tisztítást kevesebb erőfeszítéssel. Használhat hozzá újrafelhasználható mikroszálas felmosóbetéteket vagy eldobható nedves törlőket. Akár 80 percig* is képes működni, így tökéletesen felmoshatja vele otthona összes kemény padlóját.

Kemény felületek felmosása – opcionális tartozék

Élje át a Jet élményt a kiterjesztett valóságban

1. lépés | Szkennelje be a QR-kódot, és telepítse a SAMSUNG HA AR alkalmazást a Google Play Áruházból. 2. lépés | Indítsa el az alkalmazást, és válassza ki a Jet sorozatot a letöltéshez. 3. lépés | Szkennelje be az AR-címkét, és próbálja ki a Jet technológiát.

Élje át a Jet élményt a kiterjesztett valóságban

Műszaki adatok

 • Modell: Samsung Jet 90 complete VS20R9046T3/GE
 • Szín: ezüst
 • Porszívó típusa: 2 az 1-ben álló porszívó
 • Vezérlés módja: fogantyún keresztül
 • Porgyűjtő tartály kapacitása: 0,8 L
 • Szűrés: 99,999% többrétegű szűrőrendszer
 • Mosható szűrő: igen
 • Akkumulátor: 21,6 V Li-Ion LED kijelzővel
 • Szívóteljesítmény: akár 200 W
 • Porszívózási idő: 6/30/60 perc (min., mid., max. üzemmódok)
 • Töltési idő: 3,5 óra
 • Maximális energiafogyasztás: 550 W
 • Zajszint: 86 dB
 • EZ Clean technológia: igen
 • Töltőállomás: Z Station
 • Porszívó méretei: 250 x 1136 x 215 mm
 • Súly: 2,8 kg
 • Mobilalkalmazás-támogatás: igen
 • Alkalmazás neve: Samsung HA AR - Android

Csomagolás tartalma

 • Samsung Jet 90 complete VS20R9046T3/GE 1x Samsung Jet 90 complete VS20R9046T3/GE
 • Li-Ion 21,9 V akkumulátor 1x Li-Ion 21,9 V akkumulátor
 • töltőállomás (Z Station) 1x töltőállomás (Z Station)
 • portisztító/réstisztító tartozék 1x portisztító/réstisztító tartozék
 • Soft Action kefe 1x Soft Action kefe
 • Turbo Action kefe 1x Turbo Action kefe
 • mini motorizált tartozék 1x mini motorizált tartozék
 • rugalmas tartozék 1x rugalmas tartozék
 • használati útmutató 1x használati útmutató

Az Ön kérdései

Kérdés behelyezése

Termékértékelések

0%

0%

0 értékelés

 • 0× 100%
 • 0× 80%
 • 0× 60%
 • 0× 40%
 • 0× 20%

0 % ember ajánlja a terméket

Saját vélemény hozzáadása

Saját értékelés hozzáadása

Bezár

Írja meg az előnyöket és hátrányokat, mindegyik pontot egy sorba Hagyja üresen, ha nem jut eszébe semmi.

Összesített értékelés Az értékelések száma: 74

Kiegészítők

Érdekelheti Önt

 • Samsung Jet 70 easy VS15T7033R4 Samsung Jet 70 easy VS15T7033R4

  • 410 W teljesítményű motor, Mosható szűrő, Többféle tartozék

  195 790 Ft

   

  Raktáron Elküldjük

 • Samsung Jet 60 turbo VS15A6031R1/GE Samsung Jet 60 turbo VS15A6031R1/GE

  • 410 W teljesítményű motor, Mosható szűrő, Többféle tartozék

  163 190 Ft

   

  Raktáron Elküldjük

A terméket bekerült a kosárba

Bezár

Kosárba

INGYENES házhozszállítás!

Termék hozzáadva az összehasonlításhoz

Bezár

Mindet összehasonlítani