Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

iRobot Roomba i7+ silver WiFi 3Doid iRobot Roomba i7+ silver WiFi iRobot Roomba i7+ silver WiFi iRobot Roomba i7+ silver WiFi iRobot Roomba i7+ silver WiFi iRobot Roomba i7+ silver WiFi iRobot Roomba i7+ silver WiFi iRobot Roomba i7+ silver WiFi iRobot Roomba i7+ silver WiFi iRobot Roomba i7+ silver WiFi

Az értékesítés véget ért

Robotporszívó iRobot Roomba i7+ silver WiFi

Áru kódja: 102359

Kiegészítők

Alternatív termékek

 • iRobot Roomba Combo j9+ (c9758) iRobot Roomba Combo j9+ (c9758)

  • Kamerás navigáció LED fénnyel, VSLAM navigáció, ODOA funkció, AeroForce négyfokozatú tisztítórendszer, Keep Out Zones, Wi-Fi, App, önürítő / utántöltő állomás.

  11%Kedvezmény

  Akciós ár
  489 990 Ft
  Éppen
  ma!

  549 990 Ft A beszállító által ajánlott ár.
  Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 515 980 Ft

   

  Raktáron Elküldjük hétfőn

 • iRobot Roomba Combo j7+ iRobot Roomba Combo j7+

  • Telefonon keresztüli vezérlés, Legújabb PrecisionVision navigáció, Önürítő állomás a csomagban, Egyszerre porszívózik és felmos

  28%Kedvezmény

  Akciós ár
  359 990 Ft

  499 990 Ft A beszállító által ajánlott ár.
  Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 499 990 Ft

   

  Raktáron Elküldjük hétfőn

 • iRobot Roomba Combo j5+ (5578) iRobot Roomba Combo j5+ (5578)

  • Robotporszívó felmosóval - CleanBase önürítő állomás, AeroForce háromfokozatú tisztítórendszer, iRobot HOME App, tárgyfelismerés, iAdapt 3.0 navigáció, Keep Out Zones, megjegyzi a háziállatok lustálkodási időszakát, WiFi kapcsolat, mély szőnyegtisztítás, kompatibilis Alexa és Google Assistant rendszerrel.

  344 990 Ft

   

  Raktáron Elküldjük hétfőn

 • iRobot Roomba Combo i8+ (fekete) iRobot Roomba Combo i8+ (fekete)

  • Mobiltelefonos vezérlés, Felmosási és porszívózási funkció, AeroForce tisztítórendszer, Imprint intelligens térképek, Önürítő állomás

  319 990 Ft

   

  Raktáron Elküldjük hétfőn

 • Symbo LASERBOT 650 WiFi Symbo LASERBOT 650 WiFi

  • 2 az 1-ben - porszívózik és feltöröl, Telefonon vezérelhető, Lézeres navigáció, Li-Ion akkumulátor, HEPA szűrő

  48%Kedvezmény

  Akciós ár
  129 900 Ft

  249 000 Ft A beszállító által ajánlott ár.
  Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 154 990 Ft

   

  Raktáron Elküldjük hétfőn

Termékleírás

 • Kábel gubancolásgátló rendszer
 • Dirt Detect akusztikus és optikus koszfelismerés
 • Telt tartály jelzés
 • Mosható gyűjtőtartály
 • Töltési funkció tisztítás közben
 • Li-Ion akkumulátor
 • iAdapt 3.0 navigáció Imprint intelligens térképezéssel 
 • Megtisztított terület mérete korlátlan
 • AeroForce háromlépcsős tisztító rendszer
 • Kiterjesztett irányítás az iRobot HOME alkalmazáson keresztül
 • Intelligens takarítástervezés
 • Töltő- és önkiürítési állomás

iRobot Roomba i7+ robotporszívó bemutatása

A legmodernebb iRobot Roomba® i7+ porszívóval a jelenlegi robotika csúcsa lép majd otthonába. Az egyedülálló iAdapt 3.0 navigációs rendszernek köszönhetően intelligens Imprint térképezéssel tökéletesen tájékozódik a térben és mindig a legjobb tisztítási technikát választja. Roomba i7+ így
bármekkora teret megtisztíthat. Az iRobot márka áttörő mérföldköve a zseniális automatikus gyűjtőtartály ürítő funkció.

iRobot Roomba i7+ robotporszívó bemutatása

AeroForce három fokozatú tisztító rendszer

Az iRobot Roomba i7+ a robotporszívók történetében az egyik legfontosabb újításával, a három fokozatú AeroForce tisztítórendszerrel van felszerelve. Az AeroForce rendszer a légáramlást egy keskeny résbe koncentrálja a forgó kefék között, ami erős vákuumhatást eredményez. Az motorral kombinálva a szívóteljesítmény akár tízszer nő*. 

 • Forgó oldalkefe
  Az oldalkefe jelenlétének köszönhetően a Roomba hatékonyan megtisztíthatja a bútorok körüli területeket is, a falak mentén, a szobasarkokat és más nehezen elérhető helyeket.
   
 • AeroForce két ellentétesen forgatható kefe
  Két egymással szemben forgó, speciális vezetősíneken található gumikefe gyűjti a szennyeződéseket minden padlótípusról és szőnyegről. A kemény padlón a kefék a szennyeződéseket közvetlenül a gyűjtőtartályba tolják. A szőnyegek tisztításakor a szennyeződéseket először a szőnyegszálból húzzák ki, hogy a szennyeződés felszínre kerüljön, majd a kefék a gyűjtőkosárba söprik.
   
 • Nagy teljesítményű motor
  A finom por elszívását egy erőteljes szívómotor biztosítja. A levegőszűrést az AeroForce szűrő biztosítja.

AeroForce három fokozatú tisztító rendszer

iAdapt 3.0 navigáció Imprint intelligens térképezéssel

A legfejlettebb iAdapt 3.0 kamera történő navigációja tökéletes tájolást kínál az új Roomba i7+ számára, korlátlan helyen. Az intelligens térképezésnek köszönhetően az Imprint megtanulja felismerni az egyes helyiségeket, és kiválaszthatja azokat a területeket, ahol és mikor kell a robotnak tisztítania.

 

iAdapt 3.0 navigáció Imprint intelligens térképezéssel

A szennyeződések akusztikus érzékelése

A Dirt Detect rendszer akusztikus érzékelőkkel érzékeli a túlzottan szennyezett területeket, amelyeken a Roomba intenzíven dolgozik.

A szennyeződések akusztikus érzékelése

SPOT program

A SPOT programot a helyi tisztításhoz használják. A program kézi aktiválása után a robot alaposan megtisztítja az 1 m² átmérőjű területet. "Seprűnek és lapátnak" fog szolgálni, amikor például cukrot szórnak ki a konyhában, vagy megtisztítja a szőnyeget.

 

SPOT program

Lassú érintésű lökhárító

A lassú érintésű lökhárító gyengéden hat a bútoraira. Felismeri a látszólagos akadályokat, például az ágytakarókat vagy a függönyöket, és így hatékonyan tisztíthat az ágy alatt, vagy éppen a függönyök körül.

 

Lassú érintésű lökhárító

Érzékelők a lépcsőről történő leesés ellen

A robot alján elhelyezett speciális érzékelők biztonságosan érzékelhetik a robot alatti szabad helyet, és így teljesen kiküszöbölik a lépcsőn történő leesés lehetőségét. Roomba megáll, szépen megfordul, és folytatja a takarítást a kerekek alatti szilárd talajjal.

 

Érzékelők a lépcsőről történő leesés ellen

Automatikus töltés a töltőállomáson

A töltőállomást az akkumulátor töltésére használják. A töltőállomásról a robot elindul harcolni a szennyeződéssel és a porral abban a pillanatban, amikor erre utasítja a CLEAN gombot megnyomva vagy a tisztítás időzítő funkcióval. A tisztítás befejezése után a Roomba automatikusan visszatér a töltőállomásra és megkezdi a töltést.

 

Automatikus töltés a töltőállomáson

Antitangle rendszer

Az iRobot az átlagos háztartásra gondol, éppen ezért robotporszívóit ANTITANGLE funkcióval látta el, amely megakadályozza a szőnyeg peremeinek, vagy a kábelekbe való beragadást. Amikor a kefék ellenállást éreznek, megfordítják a forgás irányát. Ily módon a robot kiszabadul a kábelekből, és folytathatja a tisztítást.

 

Antitangle rendszer

Halo virtuális fal funkció

A helyiséget virtuális fallal meghatárolható. A virtuális fal egy láthatatlan akadályt hoz létre, amelyet a robot nem tud átlépni. Akkor használják, ha csak egy kijelölt területet kell megtisztítania, vagy ha meg akarja akadályozni, hogy a Roomba megközelítse az elektromos vagy számítógépes kábeleket vagy törékeny tárgyakat.

A Dual Mode virtuális fal Halo funkcióval van ellátva, amely védőburkot képez a fal körül. Ezen a területen a robot nem halad át, használja fel például a házikedvencei táljai körül.

A virtuális falat nem tartalmazza a csomag.

Halo virtuális fal funkció

Tisztítás időzítési funkció

A késleltetett tisztítási funkciónak köszönhetően kiválaszthatja azt a napot és időpontot, amikor a robot elkezdi a tisztítást. A szoba nem bánja a sötétséget vagy az akadályokat, ezért mindig alaposan kitisztítja a jelenléte nélkül is. Az iRobot tisztítási ütemezést kínál minden napra, más időpontban. Például azt állítja be, hogy a robot hetente háromszor takarítson, és a robot minden héten a tervezett időpontban tisztítson. Ez stabilan tisztán tartja a padlót.

Tisztítás időzítési funkció

Nagykapacitású mosható AeroForce gyűjtőtartály

A Roomba nagy kapacitású szennygyűjtő tartállyal rendelkezik, amely a legfinomabb porszemcséket HEPA szűrővel fogja fel. Az AeroForce gyűjtőkosár vízzel átöblíthető a még könnyebb karbantartás érdekében.

Nagykapacitású mosható AeroForce gyűjtőtartály

Wi-Fi funkció az iRobot HOME mobilalkalmazással

Az okostelefonon vagy táblagépen található iRobot HOME mobilalkalmazással akkor is irányíthatja a robotot, ha éppen nincs otthon. Csak nyomja meg a CLEAN gombot. Az IRobot HOME számos egyéb hasznos funkciót és fontos információt tartalmaz.

Wi-Fi funkció az iRobot HOME mobilalkalmazással

Imprint intelligens térképezés

A Roomba i7+ először gondosan feltérképezi a rábízott teret. Miután a térképet elmentette az alkalmazásba, saját maga állíthatja be az egyes szobák határait, majd nevezheti el őket. Ezzel teljes mértékben szabályozhatja, hogy a robotnak hol kell tisztítania.

A Roomba minden felületet kétszer tisztít. Az alapos takarítást főleg olyan háztartásokban fogja értékelni, ahol kisgyerekek vagy háziállatok vannak.

A robot képes elmenteni akár 10 különböző térképet. Az Imprint technológiának köszönhetően időzítheti a tisztítást külön minden szobára a szükségletei szerint.

Imprint intelligens térképezés

Hulladék önkiürítési állomás és töltőállomás

Tapasztaljon példátlan kényelmet az automatikus gyűjtőtartály ürítés funkcióval. A Roomba i7+ és a Clean Base töltő- és tisztítóállomás kombinációjával hetekre elfelejtheti a porszívózást. Az állomáson belüli eldobható szennyzsákba akár 30 gyűjtőtartály is elfér. Praktikus feldolgozása megakadályozza, hogy a por és a szennyeződés visszajusson a környezetbe. 

Hulladék önkiürítési állomás és töltőállomás

Műszaki adatok

 • Modell: iRobot Roomba i7+ (i755040) Medium Silver
 • Szín: ezüst
 • Navigáció: iAdapt 3.0
 • Szűrés: HEPA típusú szűrő (AeroForce)
 • Akkumulátor: Li-Ion
 • Akkumulátor kapacitása: 1800 mAh
 • Töltési idő: 1,5 óra
 • Töltési fogyasztás: max. 33 W
 • Stand-by fogyasztás: max. 2 W
 • Méretek: 339 x 92 mm
 • Súly: 3,4 Kg
 • Hangerő: < 58 dB
 • Szennyeződés érzékelés: igen
 • Wi-Fi: igen
 • Alkalmazás neve: iRobot HOME
 • Fogyasztás a robot takarítása közben: 1500 W
 • Clean Base hulladék önkiürítési állomás kapacitása: akár 30 gyűjtőkosár
 • Clean Base méretek: 34,8 x 39,6 x 49,9 cm
 • Clean Base tömeg: 7,3 kg

Csomagolás tartalma

Csomagolás tartalma

Az Ön kérdései

Kérdés behelyezése

Termékértékelések

0%

0%

0 értékelés

 • 0× 100%
 • 0× 80%
 • 0× 60%
 • 0× 40%
 • 0× 20%

0 % ember ajánlja a terméket

Saját vélemény hozzáadása

Saját értékelés hozzáadása

Bezár

Írja meg az előnyöket és hátrányokat, mindegyik pontot egy sorba Hagyja üresen, ha nem jut eszébe semmi.

Összesített értékelés Az értékelések száma: 74

A terméket bekerült a kosárba

Bezár

Kosárba

INGYENES házhozszállítás!

Termék hozzáadva az összehasonlításhoz

Bezár

Mindet összehasonlítani