Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Robotporszívó és felmosó 3 az 1-ben Concept VR3210 3 az 1-ben

Áru kódja: 103861

Alternatív termékek

Termékleírás

 • Porszívózik és feltöröl
 • UVC sterilizálási mód
 • BLDC motor akár 3300 Pa szívóerővel
 • Háromszoros szűrés HEPA szűrővel 13
 • Takarítástervezés, takarítási zónák, 3 az 1-ben
 • Y-Wash, a legeffektívebb feltörlési mód
 • Üzemidő egy feltöltésre akár 250 perc
 • LaserTec 2.0 navigáció
 • Concept Robot alkalmazás

Concept VR3210 3 az 1-ben robotporszívó bemutatása

A VR3210 robotporszívó UVC sterilizáló LED technológiával, fejlett LaserTec 2.0 lézer navigációval van felszerelve, amely részletesen átvizsgálja otthonát és pontos térképet készít a takarítás tervezéséhez. Az eredmény, hogy a robot maximális pontossággal tájékozódik a térben, sterilizálja a padlót, nem lép át többször a már megtisztított helyeken, és ezáltal lerövidíti a tisztítási időt. Tökéletesen elbánik az összes padlóburkolattal és a tagolt terekkel. A nagy kerekeknek és az erőteljes motornak köszönhetően 1,8 cm magasságig leküzdi a küszöböket és egyéb akadályokat. A tisztítás befejeztével automatikusan visszatér a töltőállomáshoz. A Concept VR3210 robotporszívó ideális az allergiásoknak. Fejlett TripleAirClean szűrőrendszerrel rendelkezik. Ez egy háromszintű szűrés HEPA 13 szűrővel, amely a részecskék 99,9%-át képes eltávolítani a levegőből, beleértve a baktériumokat és vírusokat is. Otthona tökéletesen tiszta lesz bármilyen káros anyagok nélkül.

Concept VR3210 3 az 1-ben robotporszívó bemutatása

Megszabadítja Önt a vírusoktól és baktériumoktól

Szeretné igazán biztonságban érezni magát otthon? A VR3210 a sorozat egy másik segítője, amely segít a vírusok és baktériumok elleni küzdelemben. Egyszerűen tegyen megfelelő fertőtlenítőszert a víztartályba, és küldje ki a robotot. A padló tökéletesen tiszta és fertőtlenített lesz.

Megszabadítja Önt a vírusoktól és baktériumoktól

Porszívóz és feltöröl

A robot csomagolásában 2 portartály található. Egy nagy kapacitású 600 ml a mindennapos száraz porszívózásra, a másik kombinálja a klasszikus portartályt a feltörléshez szükséges víztartállyal és elektronikus vezérlésű szivattyúval rendelkezik. Ez a robotnak lehetővé teszi a porszívózást és feltörlést is. Így két tisztítást érhet el rekord idő alatt. Az alkalmazással beállíthatja a víz áramlását a szennyezés mértékének megfelelően alacsony, normál vagy magas szintre. A tartály mikroszálas kendővel van ellátva, amely magához fogja a szennyeződést és tisztítás közben polírozza is a padlót. A szövet könnyen levehető és mosógépben mosható.

Porszívóz és feltöröl

Y-WASH: A legeffektívebb feltörlési mód

A Y-wash nagyon hatékony módja a feltörlésnek. Ebben a módban a robot "Y" pályán mozog, ezalatt a padló minden részén ismételten áthalad, és így hatékonyan távolítja el az odaszáradt foltokat és szennyeződéseket.

Y-WASH: A legeffektívebb feltörlési mód

UVC sterilizálási mód

A VR3210 robotporszívó UVC sterilizáló LED technológiával van felszerelve, amely akár 3-szor hosszabb élettartamot ér el az általánosan használt lámpákhoz képest. Vezérelheti mobilalkalmazáson keresztül és kizárólag a csatlakoztatott porgyűjtővel. Sterilizációs üzemmódban a porszívó kikapcsolja a szívást, a felére csökkenti a mozgási sebességet és ezzel egyidejűleg csökkenti a főkefe és az oldalkefék sebességét. Az UVC fényt a szokásos tisztítás során is aktiválhatja. Az eredmény tökéletesen fertőtlenített padló lesz, amely baktériumoktól és vírusoktól mentes.

UVC sterilizálási mód

Nagy szívóerejű motor

A Robotporszívó digitális kefe nélküli egyenáramú BLDC motorral van felszerelve, amely csendesebb, megbízhatóbb, energiatakarékosabb és hosszabb élettartammal rendelkezik, mint a hagyományos motorok. Egy ilyen motor szívóereje akár 3300 Pa. 3 teljesítményszintet kínál, amelyek a futó tisztítási módtól függően változnak. A szívóerő manuálisan is beállítható a szükséglet és a szennyeződés mértéke szerint.

Nagy szívóerejű motor

LG BYD akkumulátor

A porszívót kiváló minőségű, nagy kapacitású, 5200 mAh-s LG BYD akkumulátor táplálja, melynek köszönhetően akár 250 percet is képes tisztítani egyetlen feltöltéssel. Ezek az akkumulátorok kitűnnek a hosszú élettartamuk, a nagy teljesítményük, a biztonságuk és a stabil ciklusuk miatt. Kiváló tulajdonságaik miatt használják őket például az autóiparban vagy a fotovoltaikus rendszerek akkumulátoros tárolásában. Amikor az akkumulátor kapacitása 15% alá csökken, a robot automatikusan visszatér a dokkolóba.

LG BYD akkumulátor

Alkalmazkodik az otthonához

A VR3210 robotporszívó két fő kefével van felszerelve (CARPET és HARDFLOOR) és két oldalkefével van felszerelve. A főkefék a porszívózandó felülettől függően cserélhetők, az oldalkefék kibővítik a vákuum hatókörét, és tökéletesen tisztítanak a falak, bútorok, a helyiség sarkaiban és más nehezen elérhető helyeken.

A CARPET spirálkefe, amely kombinálja a sörtéket és a gumi lamellákat, minden típusú padlóra alkalmas, beleértve a szőnyegeket is. A Carpet turbo funkció akkor hasznos, ha carpet kefe van a robotban. Akkor aktiválódik, amikor a porszívó a szőnyegre fut. Automatikusan maximálisra növeli a szívóerőt, hogy valóban hatékony tisztítást biztosítson. Miután visszatért a kemény padlóra, visszatér az eredeti teljesítményéhez.

HardFloor ez a kefe különösen ideális kemény padlókhoz. A puha felületnek és a speciális szálaknak köszönhetően akár 3x több szennyeződést is képes felfogni, beleértve a miniatűr részecskéket is. Ezzel az ecsettel hatékony és ugyanakkor kíméletes tisztítást érhet el megkarcolt padló nélkül.

Alkalmazkodik az otthonához

TOF érzékelő – tökéletes tájékozódás

A robot speciális érzékelővel van felszerelve, amely tökéletes irányítást biztosít a falak mentén. Ugyanakkor megvédi a porszívót és a bútorokat a sérülésektől, mert munka közben a robot egy kis távolságot tart minden akadálytól, így nem ütközik. Ez az érzékelő figyeli az üveget és a fekete falakat is, szóval ezen felületek mentén is képes dolgozni.

TOF érzékelő – tökéletes tájékozódás

Egyszerű irányítás

A robotot könnyedén irányíthatja a magyarul is elérhető Concept Robot alkalmazáson keresztül, amely ingyenesen elérhető iOS és Android eszközökre. Porszívót bármikor és bárhonnan munkára utasíthatja, csak állítsa be az Önnek leginkább megfelelő programot. Ha pedig nem rajong az alkalmazásokért, vagy nincs okostelefonja, használja a mellékelt távirányítót.

Egyszerű irányítás

Roomplan

Az intelligens ROOMPLAN funkció a legapróbb részletekig betervezi a takarítást. Az alkalmazás segítségével beállíthatja a pontos tisztítási ütemtervet, a tisztítási módot és a szívóteljesítmény szintjét minden helyiséghez vagy megjelölt zónához. Más miatt nem kell aggódnia. A robot automatikusan elindul a beállított időpontban, megkezdi a tisztítást, és miután befejezte, visszatér a töltőállomáshoz.

Roomplan

Total Surface

A Total Surface automatikus folytatása a tisztításnak funkciójának köszönhetően nem kell attól tartania, hogy a porszívó nem lesz képes nagyobb területek kezelésére. Ha a tisztítás során lemerül, automatikusan megkeresi a töltőállomást, ahol megvárja, amíg teljesen fel nem töltődik. Ezután automatikusan visszatér a takarításhoz és ott folytatja, ahol abbahagyta.

Total Surface

Teljeskörű automatikus tisztítás

Ez az üzemmód az egész háztartás tisztítására szolgál. A robot átnéz és létrehoz egy térképet, amelyet ezután kisebb zónákra oszt. Ezután az egyes területeket egymás után alaposan felporszívózza a falak mentén, majd egyenes vonalakban a maradék felületet. A tisztítás befejeztével automatikusan visszatér a töltőállomásra.

Teljeskörű automatikus tisztítás

Takarítási zónák

A zóna mód fő előnye, hogy a robot nem az egész háztartást takarítja, hanem csak ott, ahol valóban szüksége van rá. Az alkalmazással akár 15 zónát határozhat meg és nevezhet el, beleértve a tiltott területeket is. A kiválasztott zónában a robot ugyanúgy tisztít, mint az automatikus tisztítás során, azaz a falak mentén porszívózik, majd sorokban kitisztítja a fennmaradó tereket. A zóna mód nagy előnye a tiltott zónák megjelölésének lehetősége, ahol a robot nem takarít. Értékelni fogja például a feltörlés során, amikor nem szeretné, hogy a robot ráfusson a szőnyegeire. A tisztítási hatékonyság növelése érdekében további funkciókat is használhat: DOUBLE, ahol a robot megismétli a tisztítást a kezdeti útvonal mentén, és a TURBO, amely a szívóerőt a legmagasabbra állítja.

Takarítási zónák

Helyi tisztítás

A helyi módot kisebb területek tisztítására használják. Közvetlenül a porszívó testén indíthatja el, amikor a robot 2 x 2 m-es területen közepes szívóerőben a felület közepétől kezd tisztítani. Az alaposabb tisztítás érdekében az alkalmazás segítségével megadhat egy pontot a térképen, és aktiválhatja a tisztítást TURBO módban. A robot automatikusan a kijelölt helyre megy, amelyet középpontként határoz meg, és kettős tisztítást végez, maximális teljesítményen 1,5 x 1,5 m felületen.

Helyi tisztítás

Csendes mód

 

Ha nem szeretné, hogy a robot zavarja Önt kedvenc műsora nézése közben, aktiválja a csendes módot, amely kikapcsolja az összes hangértesítést. A csendes üzemmód bekapcsolásakor a robot nem végez tervezett tisztításokat.

Csendes mód

Műszaki adatok

 • Modell: Concept VR3210 3 az 1-ben
 • Szín: fekete
 • Típus akkumulátor: Li-ion 5200 mAh
 • Hangerő: 60 - 70 dB
 • Magasság: 10 cm
 • Átmérő: 35 cm
 • Akadályátjárási képesség: akár 1,8 cm
 • Működési idő: akár 250 perc
 • Töltési idő: 4 - 5 óra
 • Szívóteljesítmény: 3300 Pa
 • Feltörlés lehetősége: igen
 • Víztartály: igen
 • Porzsák űrtartalma: 600 ml
 • 2 az 1-ben tartály űrtartalma: 350 ml porra és 300 ml vízre
 • Szűrés: háromszoros szűrés HEPA szűrővel
 • Támogatott felülettípusok: kemény felületek (hajópadló, járólap, linóleum), esetleg rövid szálú szőnyegek
 • Távvezérlés: igen
 • Takarítás időzítő: igen
 • Virtuális fal funkció: igen
 • Wi-Fi: igen
 • Telefonos vezérlés: igen
 • Alkalmazás neve: Concept Robot - Android / iOS

Csomagolás tartalma

 • Concept VR3210 3 az 1-ben 1x Concept VR3210 3 az 1-ben
 • Töltőállomás 1x Töltőállomás
 • Távvezérlés 1x Távvezérlés
 • Hardfloor főkefe 1x Hardfloor főkefe
 • Carpet főkefe 1x Carpet főkefe
 • Feltörlési tartozék 1x Feltörlési tartozék
 • Tartalék nedves törlő 2x Tartalék nedves törlő
 • HEPA szűrő 3x HEPA szűrő
 • Habszűrő 1x Habszűrő
 • Tisztító kefe 1x Tisztító kefe
 • Használati útmutató 1x Használati útmutató

Az Ön kérdései

Kérdés behelyezése

Termékértékelések

0%

0%

0 értékelés

 • 0× 100%
 • 0× 80%
 • 0× 60%
 • 0× 40%
 • 0× 20%

0 % ember ajánlja a terméket

Saját vélemény hozzáadása

Saját értékelés hozzáadása

Bezár

Írja meg az előnyöket és hátrányokat, mindegyik pontot egy sorba Hagyja üresen, ha nem jut eszébe semmi.

Összesített értékelés Az értékelések száma: 74

Érdekelheti Önt

A terméket bekerült a kosárba

Bezár

Kosárba

INGYENES házhozszállítás!

Termék hozzáadva az összehasonlításhoz

Bezár

Mindet összehasonlítani