Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Robotporszívó és feltörlő mop 3 az 1-ben Concept VR3205 3 az 1-ben Perfect Clean Laser UVC Y-wash

176 800 Ft
Akciós ár
Éppen ma!

196 990 Ft ÁFA-val

155 110,2 Ft ÁFA nélkül

Kérésre

Áru kódja: 104527

A termék leírása

 • 3 az 1-ben porszívózás, feltörlés és sterilizálás
 • BLDC motor
 • LaserTec 2.0 navigációs technológia
 • Szívóerő 3300 Pa (3 fokozat)
 • A robot csehül, szlovákul, magyarul és lengyelül beszél
 • LG BYD 5200 mAh akkumulátor – akár 250 perc üzemidő
 • UVC lámpa
 • Y-wash feltörlés (speciális feltörlési módszer a leghatékonyabb eredmény elérése érdekében)
 • TOF érzékelő
 • CARPET turbó
 • Concept Robot alkalmazás
 • ROOMPLAN – a helységek beosztása, takarítási módok, tiltott zónák
 • Total Surface
 • 3 takarítási mód (komplett, zóna, helyi)
 • 3 funkció (TURBO, DOUBLE, csendes mód)
 • Elektronikusan vezérelt FELTÖRLÉS
 • Háromlépcsős szűrés HEPA 13-as filterrel 13
 • 2x cserélhető tartály
 • Kosztartály kapacitása: 600 ml
 • 2v1 tartály kapacitása: portartály 350 ml/víztartály 300 ml
 • Tervezett takarítás
 • Töltési idő 4 - 5 óra
 • Zajszint: 60 – 70 dB

A Concept VR3205 robotporszívó bemutatása

A 3 az 1-ben Concept VR3205 Perfect Clean robotporszívó fejlett lézeres navigációval van felszerelve a precíz takarítástervezés érdekében, valamint UVC sterilizálási móddal. Kiemelkedik nagy szívóerejével, rendkívüli tartósságával és a rendkívül hatékony Y-wash feltörlési móddal.

A Concept VR3205 robotporszívó bemutatása

Tökéletes tájékozódás

A VR3205 robotporszívó a korszerű LaserTec 2.0 lézernavigációval van felszerelve, amely részletesen végigszkenneli otthonát, és pontos térképet készít a takarítás megtervezéséhez. Ennek köszönhetően a robot maximális precizitással tájékozódik a térben, nem halad át többször a már megtisztított helyeken, ezáltal lerövidíti a takarítás idejét. Tökéletesen megbirkózik az összes padlóburkolattal és bonyolultabb térelrendezéssel. A nagy kerekeknek és az erős motornak köszönhetően leküzdi a küszöböket és egyéb, akár 1,8 cm magas akadályokat. Amikor a takarítás befejeződött, automatikusan visszatér a töltőállomáshoz.

Tökéletes tájékozódás

Felporszívóz és felmos

A robot két tartállyal van felszerelve, melyeknek köszönhetően könnyedén végez száraz és nedves tisztítást is. Az első 600 ml-es tartály a klasszikus száraz takarításhoz használatos. Ha egy második 2 az 1-ben tartályt csatlakoztat, egyszerre porszívózhat és fel is moshat. A klasszikus portartályt elektronikusan vezérelt víztartállyal kombinálja, így rekordidő alatt két tisztítást végezhet el egyszerre. Az alkalmazás segítségével beállíthatja a vízáramlást alacsony, normál vagy magas szintre a szennyezettség mértékének megfelelően. A víztartályt mikroszálas kendővel látták el, amely felfogja a szennyeződéseket, és a takarítás során a padlót is kifényesíti. Az anyag könnyen eltávolítható és mosógépben mosható.

Felporszívóz és felmos

Beszélt nyelvek

Szeretne robotporszívót vásárolni, de fél, hogy nem fogja érteni? A Concept VR3205 robotporszívóval ez nem történhet meg. Ez a nagyszerű takarító segéd 5 nyelven beszél: csehül, szlovákul, angolul, lengyelül és magyarul.

Beszélt nyelvek

Y-WASH: a leghatékonyabb feltörlési mód

Az Y-wash egy rendkívül hatékony felmosási módszer. Ebben az üzemmódban a robot "Y" pályán mozog, amely során a padló minden szakaszán többször áthalad, és így hatékonyan távolítja el a beszáradt foltokat, koszt és egyéb szennyeződéseket.

Y-WASH: a leghatékonyabb feltörlési mód

UVC sterilizáló üzemmód

A VR3205 robotporszívó UVC sterilizáló LED technológiával van felszerelve, mely akár 3-szor hosszabb élettartamú az általában használt izzókhoz képest. Mobilalkalmazás segítségével és kizárólag a felszerelt portartállyal vezérelheti. Sterilizálási üzemmódban a porszívó leállítja a szívást, a sebességet a felére csökkenti, és egyben csökkenti a főkefe és az oldalkefék sebességét. Az UVC fényt normál tisztítás közben is aktiválhatja. Ennek a technológiának köszönhetően a porszívó C típusú ultraibolya sugárzást bocsát ki, amely megbontja a baktériumok, vírusok, gombák és egyéb mikrobák DNS-ének sejtszerkezetét, így megakadályozza azok további szaporodását. Gyakran használják például víz, levegő fertőtlenítésére vagy az élelmiszer- és gyógyszeriparban. Ezzel a porszívóval biztos lehet a tökéletes tisztaságban, vegyszerek használata nélkül.

UVC sterilizáló üzemmód

Nagy teljesítményű motor és nagy szívóerő

A porszívó digitális kefe nélküli DC BLDC motorral van felszerelve, melynek számos előnye van. Nagy teljesítményű és csendesebb, megbízhatóbb, energiatakarékosabb és hosszabb élettartamú, mint a hagyományos motorok. Ugyanakkor hozzájárul a porszívó nagy szívóteljesítményéhez, mely eléri a 3300 Pa-t is. 3 teljesítményszintet kínál, amelyek a futó tisztítási módtól függően változnak. A szívóteljesítmény manuálisan is beállítható az igénynek és a szennyezettség mértékének megfelelően.

Nagy teljesítményű motor és nagy szívóerő

LG BYD akkumulátor

A porszívót kiváló minőségű, nagy kapacitású, 5200 mAh-s LG BYD akkumulátorok hajtják, melyeknek köszönhetően egyetlen töltéssel akár 250 percig is képes takarítani. Ezek az akkumulátorok kiemelkedőek a hosszú élettartam, a nagy teljesítmény, a biztonság és a megbízhatóság tekintetében. Kiváló tulajdonságaik miatt használják például az autóiparban vagy a fotovoltaikus rendszerekben energiatárolásra. Ha az akkumulátor kapacitása 15% alá csökken, a robot automatikusan visszatér a töltőállomáshoz.

LG BYD akkumulátor

Alkalmazkodik az otthonához

A VR3205 robotporszívó két főkefével (CARPET és HARDFLOOR) és két oldalkefével van felszerelve. A főkefék a porszívózandó felülettől függően cserélhetők, az oldalkefék kibővítik a porszívó hatókörét és takarítanak falak, bútorok körül, a szoba sarkaiban és más nehezen elérhető helyeken.

Alkalmazkodik az otthonához

Carpet kefe

Egy spirálkeféről van szó, mely sörték és gumilamellák kombinációjából áll. Minden típusú padlóra alkalmas, beleértve a szőnyegeket is.

Carpet kefe

HardFloor kefe

Ez a kefe különösen kemény padlókhoz ideális. A speciális szálakkal ellátott puha felületnek köszönhetően akár 3x több szennyeződést képes felfogni, beleértve a miniatűr részecskéket is. Ezzel a kefével hatékony és egyben gyengéd tisztítást érhet el, összekarcolt padló nélkül.

HardFloor kefe

CARPET turbo

A Carpet turbó funkciót akkor használhatja, ha a szőnyegkefe van a robotban. Akkor aktiválódik, amikor a porszívó nekiütközik a szőnyegnek. Automatikusan maximálisra növeli a szívóteljesítményt az igazán hatékony tisztítás érdekében. A kemény padlóra való visszatérés után visszatér eredeti teljesítményéhez.

CARPET turbo

TOF érzékelő – tökéletes tájékozódás

A robot egy speciális érzékelővel van felszerelve, mely biztosítja a tökéletes tájékozódást a falak mentén is. Ugyanakkor megvédi a porszívót és a bútorokat a sérülésektől, mert a robot munka közben minden akadálytól enyhe távolságot tart, így nem történik ütközés. Ezt az érzékelőt üveg és fekete falak érzékelésére is használják, így a robot képes véghezvinni a takarítást ezeken a területeken is.

TOF érzékelő – tökéletes tájékozódás

Távirányítás

A robot a Concept Robot alkalmazáson keresztül vezérelhető, mely iOS és Android rendszerre ingyenesen telepíthető. Az alkalmazással bármikor és bárhonnan beütemezheti a takarítást, és egyúttal valós időben követheti nyomon, hogy mennyit takarított már és éppen hol helyezkedik el. Még ha nem is tartózkodik otthon, mindig kézben tarthatja a takarítást. Ha pedig nem rajong az alkalmazásokért, vagy nincs okostelefonja, a távirányítóval is teljes mértékben irányíthatja a robotot.

Távirányítás

ROOMPLAN

Az intelligens ROOMPLAN funkció a legapróbb részletig megtervezi a takarítást. Az alkalmazás segítségével minden helyiséghez vagy megjelölt zónához beállíthatja a pontos takarítási ütemtervet, tisztítási módot és szívóteljesítmény-szintet. Nem kell semmi mással törődnie. A robot a beállított időpontban automatikusan elindul, elkezdi a takarítást, és amikor végzett, visszatér a töltőállomáshoz.

ROOMPLAN

Total Surface

A Total Surface automatikus folytatási funkciójának köszönhetően nem kell attól tartania, hogy a porszívó nem fog tudni nagyobb területeket kezelni. Ha takarítás közben lemerül, automatikusan megkeresi a töltőállomást, ahol teljesen feltöltődik. Ezután automatikusan visszatér a takarításhoz, és ott folytatja, ahol abbahagyta.

Total Surface

Komplett, automatikus takarítás

Ez a mód az egész háztartás tisztítására szolgál. A robot feltérképez és létrehoz egy térképet, amelyet aztán kisebb zónákra oszt fel. Az egyes területeket egyenként alaposan felporszívóz a falak mentén, majd a fennmaradó sávokat is takarítja. Amikor a tisztítás befejeződött, automatikusan visszatér a töltőállomáshoz.

Komplett, automatikus takarítás

Zóna takarítás

A zóna üzemmód fő előnye, hogy a robot nem az egész háztartást takarítja ki, hanem csak ott, ahol valóban szükség van rá. Az alkalmazás segítségével akár 10 zónát is meghatározhat és nevezhet el, beleértve a tiltott területeket is. A kiválasztott zónában a robot ugyanúgy tisztít, mint az automatikus tisztítás során, vagyis végigporszívóz a falak mentén, majd kitakarít a sávok fennmaradó területén is. A zóna mód nagy előnye a tiltott zónák kijelölésének lehetősége, ahol a robot nem fog takarítani. Ezt például feltörlés közben fogja értékelni, amikor nem szeretné, hogy a robot felszaladjon a szőnyegeire. A tisztítás hatékonyságának növelése érdekében további funkciókat is használhat: DOUBLE, ahol a robot megismétli a tisztítást az eredeti útvonalon haladva de keresztben, és a TURBO, amely a szívóteljesítményt a legmagasabb szintre növeli a normál tisztítás befejezése után.

Zóna takarítás

Helyi takarítás

A helyi üzemmód kisebb területek tisztítására szolgál. Közvetlenül a porszívó testén működtethető, amikor a közepes szívóteljesítményű robot 2 x 2 m-es területen dupla tisztítást végez úgy, hogy a középpont a kiindulási helyzetében van. Az alaposabb tisztítás érdekében az alkalmazás segítségével megadhat egy pontot a térképen, és aktiválhatja a tisztítást TURBO módban. A robot automatikusan a kijelölt helyre költözik, amelyet középpontnak határoz meg, és 1,5 x 1,5 m területen dupla tisztítást hajt végre maximális teljesítménnyel.

Csendes mód

Ha nem szeretné, hogy a robot zavarjon, miközben kedvenc műsorát nézi, aktiválja a csendes módot, amely kikapcsol minden hangértesítést. Csendes üzemmódban a robot nem hajt végre ütemezett tisztítást.

TripleAirClean

A VR3205 robotporszívó korszerű TripleAirClean szűrőrendszerrel van felszerelve. Ez egy háromlépcsős szűrési rendszer 13-as HEPA szűrővel, amely képes eltávolítani a részecskék és egyéb szennyező anyagok akár 99,9%-át, beleértve a baktériumokat és vírusokat is a levegőből. Így a lehető legtisztább környezetet érheti el, melyet különösen az allergiások és a kisgyermekes családok fognak értékelni.

TripleAirClean

Műszaki adatok

 • Típus: Concept VR3205 3v1 Perfect Clean Laser UVC Y-wash
 • Szín: fehér/ezüst
 • Akkumulátor: Li-ion 5200 mAh
 • Zajszint: 60 - 70 dB
 • Magasság: 10 cm
 • Porszívó átmérője: 35 cm
 • Üzemidő: akár 240 perc
 • Töltési idő: 4 - 5 hóra
 • Szívóerő: 3300 Pa
 • UV-fénnyel történő sterilizálás: igen
 • Feltörlési lehetőség: igen Y-wash (speciális feltörlési módszer a leghatékonyabb eredmény elérése érdekében)
 • Víztartály: igen
 • Kosztartály: 600 ml
 • 2 az 1-ben tartály térfogata: portartály 350 ml, víztartály 300 ml
 • Szűrőrendszer: háromszoros szűrés HEPA filtrrel
 • Támogatott felülettípusok: kemény felületek (laminált, csempe, linóleum), szőnyegek
 • Távirányítás: igen
 • Távirányító töltése: 2x 1,5 V elem AAA típus (nem része a csomagolásnak)
 • Időzített takarítás: igen
 • Virtuális fal funkció: igen
 • Wi-Fi: igen
 • Telefonos vezérlés: igen
 • Alkalmazás neve: Concept Home - Android / iOS

Csomagolás tartalma

Az Ön kérdései

Kérdés behelyezése

Termékértékelések

0%

0%

0 értékelés

 • 0× 100%
 • 0× 80%
 • 0× 60%
 • 0× 40%
 • 0× 20%

0 % ember ajánlja a terméket

Saját vélemény hozzáadása

Saját értékelés hozzáadása

Bezár

Írja meg az előnyöket és hátrányokat, mindegyik pontot egy sorba Hagyja üresen, ha nem jut eszébe semmi.

Összesített értékelés Az értékelések száma: 74

Érdekelheti Önt

 • Symbo xBot 5 PRO WiFi + felmosó 2 az 1-ben Symbo xBot 5 PRO WiFi
  + felmosó 2 az 1-ben

  • Telefonon vezérelhető, Feltörlés és porszívo funkció, Giroszkópos navigáció, Li-Ion akkumulátor, HEPA szűrő

  31%Kedvezmény

  Akciós ár
  109 990 Ft
  Éppen
  ma!

  159 000 Ft

   

  Raktáron Elküldjük

 • iRobot Roomba Combo 113 iRobot Roomba Combo 113

  • Giroszkópos navigáció, Feltörlés és porszívo funkció, Telefonon vezérelhető, Intelligens tisztítási tervezés

  129 990 Ft

   

  Raktáron Elküldjük

 • Concept VR2110 2 az 1-ben RoboCross Gyro Concept VR2110 2 az 1-ben RoboCross Gyro

  • 2 az 1-ben - porszívózik és feltöröl, Giroszkópos navigáció, Li-Ion akkumulátor, Üzemidő akár 180 perc

  108 990 Ft

   

  Raktáron Elküldjük

A terméket bekerült a kosárba

Bezár

Kosárba

INGYENES házhozszállítás!

Termék hozzáadva az összehasonlításhoz

Bezár

Mindet összehasonlítani